Miit Food Export Talents sopii rekrytoinnin avuksi yrityksellenne, jos tavoitteenanne on joku tai jotkut seuraavista:

Halu kansainvälistyä ja kasvaa
Kansainvälisen kaupan osaajan löytäminen suorarekrytointina
Ulkoistetun vientiosaajan palveluiden hankinta ostopalveluna
Yrityksenne vienti- ja tai digiosaamisen lisääminen

Välitämme osaajia viennin ja kansainvälisen markkinoinnin tehtäviin, sekä verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin tarpeisiin. Valitse teille sopivin kolmesta rekrytointivaihtoehdostamme MIIT Fast, MIIT Flex tai MIIT Prep. Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä.

Nuoli
Miit fast

Yrityksenne haluaa edetä maailmalle nopein askelin. Vientitavoitteenne ovat selvät. Tiedossanne on toimenkuva, millaiseen tehtävään haette osaajaa. Haluatte kartuttaa yrityksenne ”in house”-vientiosaamista ja palkata työntekijän osaksi yrityksenne omaa henkilöstöä.

Miit flex

Vienti on yrityksessänne vasta käynnistymässä tai se on vielä pienimuotoista. Haluatte joustavan tavan vientihenkilöstön hankintaan ostopalveluna henkilöstövuokrauksen periaatteella. Oman vientihenkilön palkkaaminen ei ole tarpeellista toistaiseksi.

Miit prep

Vienti on vielä yrityksellenne uutta. Haluatte löytää vientiosaajan ja samalla kehittää vientitaitojanne. Miit Prep -valmennuksessa voitte tarjota työn etsijälle uuden uran ja pääsette yhdessä kehittymään viennin taitajiksi. Työttömän työnhakijan työllistäminen on myös yhteiskuntavastuullista toimintaa.
Lue lisää Miit_Prep_esitteestä